Безспорно Ед Шийрън се намира в може би най-тежкия период от

...
Безспорно Ед Шийрън се намира в може би най-тежкия период от
Коментари Харесай

Какво ще накара Ед Шийрън да спред с музиката

Безспорно  Ед Шийрън се намира в може би най-тежкия интервал от живота си. През последните няколко години той загуби един от най-хубавите си другари, а неотдавна и баба си.
 Ед Шийрън и следващото тежко тестване в живота му
Ед Шийрън и следващото тежко тестване в живота му

Музикантът загуби един от най-близките си хора

Съпругата му Чери пък бе диагностицирана с рак по време на втората ѝ бременност, което единствено утежни личните несгоди на изпълнителя. За похлупак на всичко сега Ед Шийрън е обвиняем по дело за плагиатство.

Изпълнителят се пази пред съда по обвинявания, че е плагиатствал от парчето на Марвин Гей " Let`s Get It On ", с цел да напише шлагера си  " Thinking Out Loud ". Към момента не се знае какъв ще бъде изходът от дело, само че Шийрън ясно е декларирал какво ще се случи, в случай че го загуби.

Според HYPEBEAST, запитан от юриста си какво ще направи, в случай че бъде приет за отговорен, Ед Шийрън е декларирал, че ще спре с музиката. " Ако това се случи, завърших - спирам ", е бил отговорът на изпълнителя.

Той е декларирал също по този начин, че намира за обидно цялостен живот да работи като музикант и текстописец, с цел да бъде всичко това омаловажено. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР